Goda nyheter

Så fantastiskt att Laud berättade för mig att går, efter mycket om och men, fick han äntligen fram pengarna som jag skickade i början av november. Jises, vad det tagit tid men VILKEN LÄTTNAD! Det är inte så kul att ha en transaktion på 8000 kronor hängandes i luften och man vet inte om pengarna kommer fram eller inte. Eller om det ens kommer någonstans. Det sista SEB sa var att alla utlandsbetalningar görs på egen risk utan garantier,

Det betyder nu att allt i princip är betalt. Det är bara försäkringen som ska betalas, och lite vaccin till, annars är jag good to go.

Satan vad jag längtar!

Nä, den känns inte alls

BULLSHIT! Snacka om helt ointresserad sköterska på Svea Vaccin idag. 
Idag tog jag min femte spruta på bara några veckor. Just nu kan jag bocka i att jag är skyddad mot epidemisk hjärnhinneinflammation, gula febern och tyfoid. Hepatit A och B har jag bara tagit första sprutan, andra sprutan kan jag ta först efter två veckor.
 
I början var jag totalt nålrädd. Det var så länge sedan jag fick en spruta, men under mina år har jag säkert tagit 4-5 blodprov. Jag trodde det skulle göra lika ont men icke. Första omgången hos Svea Vaccin tog jag en i vardera arm. Twinrix-sprutan spännde som in i norden så jag hade lite svårt att lyfta armen utan att det ömmade några dagar. Men va tusan! 
 
Idag hade jag som sagt en ny sköterska inne på Svea Vaccin som var helt ointresserad och inte alls kul. Snacka om rullande band, inga snälla ord eller lugn. När jag sneglade på honom såg det ut som att han spelade pilkastning mot min överarm. Fort gick det i alla fall, och jag frågade om det spänner något i armen efteråt (frågar fröken nojig) och han säger det att "Nej, nej, ingenting sådan". Så nu sitter jag här med en svagt handikappad vänsterarm. Lögnare. Tur att jag inte väntade med att ta Twinrix OCH Tyfoid sprutan idag i vardera arm. Då hade jag knappt tagit mig hem.
 

Vaccinationsboken

 
 

Det är så fantastiskt att hjälpa till!

Godmorgon bloggläsare!
 
Hoppas allt står bra till denna onsdagsförmiddag. Snart är det julafton, men vi börjar med första advent som är på söndag. Visst är det härligt? Julmys, julbak, julpynt, mörker och snö. Det sistnämda har däremot lyst med sin frånvaro nu men förhoppningsvis får vi en vit jul. I år firar vi julen på Hållnäs, Gesunda, Dalarna i på vårt kära lantställe som är pittoreskt och mysigt och perfekt för julmys.
 
Nu till något helt fantastiskt! Förutom att vi kommit upp i 20% av målet i min donationsfont hos betterplace.org så har min vän Simon Röder ställ upp med att bidra i en tävling där förstapriset är 5000 kronor. Vinner han tävlingen har han gått med på att donera vinsten till insamlingsfonden. Hur fantastiskt är inte det?
 
Allt vi behöver göra att gilla hans bild på Facebook så ökar hans chanser att vinna. 
Du finner länken här:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152109598553420&set=gm.392823340849958&type=1&theater
 
 Gilla och dela!
 
10 veckor kvar nu...
 
Med kärlek,
 
Emilotte