Tack Colgate!

Imorse så fick jag ju som jag nämnde i det förra inlägget ett extremt glädjande samtal. Igår kväll så slängde jag ut några förfrågningar till ett par tre företag kända för att göra tandkräm och tandborstar. Imorse fick jag då ett samtal från Colgate-Palmolive som gärna ville vara med och bidra. 
 
Jag körde till kontoret i Danderyd och fick med mig en låda med 75 stycken barntandborstar och en påse med små tandkrämstuber i barnsmak och vanlig. Helt fantastiskt! Tack Colgate!
 
 
Det var en glad Emilotte som satt i bilen på väg hem från Colgate med passagerarsätet fullt av donationer. Ska bli så spännande att få ge bort detta när jag kommer fram. 
 
För övrigt har jag mått riktigt risigt nu på kvällen, mår väldigt illa, känns som att jag har en klump i halsen hela tiden. Jag vet inte vad det är, men jag gillar det i alla fall inte. Känner mig också riktigt skakis och obeskrivligt trött. Tänkte nog bädda ner mig nu och titta på en film. Imorgon åker jag, syrran och pappa upp (eller ner?) till Värmland för att på fredag så tar vi ett sista förväl av vår morfar. Han gick bort innan nyår, vilket är väldigt tråkigt... Vi saknar dig enormt mycket, morfar! ♥
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag gillar glada samtal!

... Som idag ringde ett multimiljardbolag mig från huvudkontoret och berättade att jag kunde komma dit för att plocka upp lite gåvor som jag kan donera till barnen..
 
Kan ni gissa vilket bolag?
 
 Bilden är lånad från http://tobywigglebottom.com/ 

När man ändå sitter i telefonkö...

Innan klockan slagit fyra idag har jag kunnat bocka av många saker på checklistan. Jag har bland annat tecknat en långreseförsäkring, storhandlat på Apoteket, druckit första dosen koleravaccin och hämtat ut resten utav mina malaria-tabletter. Och skjutsat mamma till centralstationen och tankat hennes bil. Oj, oj, oj vad jag är värd glass, godis och lite käk när fastan är slut om typ en halvtimme.
 
I brevlådan när jag kom hem låg en trevlig överraskning, jag ska börja läsa den så snart jag har skrivit klart det här inlägget!
 
Hoppas ni får en supertrevlig kväll!
 
 
Dimor, Lariam, sårtvätt, Pamol (värktabletter), universalkräm, skavsårsplåster, Trevis, antiseptisk kräm, flygöronproppar, Dukoralvaccin, desinficerade våtservetter, handkräm, torrschampo, handsprit, myggA och solskyddskräm spf30. Tur att man är klubbmedlem hos apoteket! Till det här följer ju det "vanliga" man ska ha i neccesären. Herre gud, detta kommer ju ta upp halva resväskan!
 
Idag kunde jag även räkna ihop vad alla vaccinationer kostat mig inför denna resa. Jag har aldrig vaccinerat mig tidigare från något annat än det man fått när man var barn och i skolan.
 
Tyfoid, Menigokock, Gula febern, Hepatitt A och B, kolera och malaria. Slutnotan hamnade på 3719 kronor...