Cape Maclear och resan fortsätter

Hejsan på er!
 
Nu är jag tillbaka i Lilongwe efter en dryg vecka i paradiset Cape Maclear. Skulle rekomendera alla jag känner att åka dit, ett våldsamt vackert paradis, klarblått vatten som är perfekt för snorkel och andra vattenaktiviteter. Visst får man vara lite vaksam för bilharzia, men det är ingenting som dödar en. Maten och människorna som jobbar där är också pricken över i:et, aldrig för en sekund har man tråkigt samtidigt som det är enormt avkopplande.
 
Veckan flög fram som jag vet inte vad i ett töcken av sol och bad, mycket dans och bra musik, gin and tonic och alla dessa människor som vi träffade på. Och tack vare Peter blev jag behandlad som en prinsessa på Annies Lodge. Inte nog med det så har jag aldrig i mitt liv ätit så mycket fisk som jag gjort den senaste veckan. Varje dag i  princip. Jag är helt euforisk över hur gott fisken smakar, helt nyfångad, nygrillad ihop med en smaskig sallad. 
 
Nu tänkte jag ge er några solnedgångar som slår det mesta jag sett i mina dagar. 
 
En klassisk "sundowner" på Lake Malawi, ta båten ut, packa den full med öl och kanske en vinare och sedan bara se skådespelet framför dig. Ett av naturens alla underverk.
Ett par ensamma fiskare paddlar ut i solnedgången för att lägga ut nät.
Från terassen där jag spenderat oändligt många timmar på Annies Lodge.
Funky Chiclids bjöd på många oförglömliga nätter.
Två paradis-bilder jag snott från Eddie, managern på Funky Chiclids. Det stora bruna taket tillhör den lodgen där vi spenderat många kvällar på (om inte varenda kväll), och det blå taket och poolen tillhör Annies Lodge. Mina två hem och paradis den senaste veckan.
 
Från Lilongwe vet jag inte riktigt vart den här resan kommer att bära mig. Norrut pekar det mesta mot, Likoma Island också. Oavsett så har jag en dryg månad kvar att spendera på vad tusan jag vill! Och det är en frihet bara det.
 
Alla där hemma; jag saknar er otroligt mycket! Men efter den här resan har jag förstått vart mitt hjärta hör hemma och det är fan på den här kontinenten; älskade Afrika.
 
Stora kramar!! 
 
PS: Följ mig på instagram också! @emilotte https://instagram.com/emilotte/