En sista hälsning från Ghana

Det har varit lite mer komplicerat än vanligt att få ihop ett blogginlägg nu de senaste dagarna. Inte nog med att vi har haft Stevie på besök som vi träffade på Mole Naional Park, utan vi har också haft flera dagar av strömavbrott. Vilket är ganska vanligt egentligen här i Ghana att vara utan el i ett, ett par dagar med strömavbrott som kommer och går. Jag vet inte vad som är värst med strömavbrotten, men jag tror det är att fläkten inte fungerar, vattnet är ljummet och det känns som att det är tip grader varmare än vad det egentligen är.

Jag har packar mina väskor nu. Har en jätteklump i magen. Igår sjöng de för mig i skolan, fick jättekramar från både lärarna och barnen. Fick tilldelat ett intyg och en skräddarsydd afrikansk klänning, den är verkligen urfin!

Igår låg gråten i halsen hela tiden. Stevie flög med kvällsflyget, så när jag vinkade av honom förstod jag att snart är det jag som kommer bli avvinkad. Pojkarna kom på besök en sista gång, gav alla en varsin kram en sista gång. Men inom mig känner jag så starkt att jag snart kommer att återvända hit. Det här har faktiskt blivit ett andra hem för mig, jag har ju precis kommit in i den ghananska rytmen så det känns väldigt konstigt att lämna. 

Just nu försöker jag att ta in det sista av Ghana innan jag boardar planet. Jag är hemma igen imorgon bitti! 

Stora kramar och ett stort tack för alla ni som stöttat mig under denna resa. Fortsättning följer självklart när jag kommer hem!