Ett jobbigt hejdå // A hard goodbye

Nu är det över. Jag sitter på flygplatsen och har gråten upp i halsen. Tre veckor gick så väldigt fort, fast ändå inte. Jag fick göra allt jag ville och hade planerat att göra och lite där till, till och med. 
 
Summa summarum är jag så otroligt glad att jag åkte hit. Insamlingen har gått otroligt bra, något över förväntan skulle jag vilja påstå. Väskorna har sålt, jag har sytt upp yoga mattor och sålt dom och så har människor donerat löpande under min tid här. Jag skulle uppskatta att vi är uppe i 5 tusen kronor nu vilket är så otroligt bra! Så bra av oss! 
 
Sedan sist jag skrev har det varit lite upp och ner med väder och vind och med min anpassning till livet i Ghana. Förra helgen fick jag något ryck för att jag var så extremt uttråkad. Barbara sa "have you been to Akosombo?" "No", svarade jag, "but I'm packing my bags and going tomorrow". Hade ingen aning om vad det var för ställe. Men efter att kikat i Lonely Planet, hittat ett boende till bra pris så satte jag mig på en trotro morgonen därpå. 
 
Det var vackert och precis det jag behövde. En paus, en mini-semester. Precis vid floden Volta bodde jag och satt bara och läste och åt mat, badade i floden (trots krokodiler och ormar?!).
 
Nu måste jag boarda! Jag uppdaterar med mer bilder och allt om insamlingen när jag kommer hem.
 
Tack för att ni läser bloggen! Och glöm inte fortsätta kika in i shoppen https://www.facebook.com/shopfortanfghana/ 
 
Jag och grannungarna
 
 

Kommentera här: