När man ändå sitter i telefonkö...

Innan klockan slagit fyra idag har jag kunnat bocka av många saker på checklistan. Jag har bland annat tecknat en långreseförsäkring, storhandlat på Apoteket, druckit första dosen koleravaccin och hämtat ut resten utav mina malaria-tabletter. Och skjutsat mamma till centralstationen och tankat hennes bil. Oj, oj, oj vad jag är värd glass, godis och lite käk när fastan är slut om typ en halvtimme.
 
I brevlådan när jag kom hem låg en trevlig överraskning, jag ska börja läsa den så snart jag har skrivit klart det här inlägget!
 
Hoppas ni får en supertrevlig kväll!
 
 
Dimor, Lariam, sårtvätt, Pamol (värktabletter), universalkräm, skavsårsplåster, Trevis, antiseptisk kräm, flygöronproppar, Dukoralvaccin, desinficerade våtservetter, handkräm, torrschampo, handsprit, myggA och solskyddskräm spf30. Tur att man är klubbmedlem hos apoteket! Till det här följer ju det "vanliga" man ska ha i neccesären. Herre gud, detta kommer ju ta upp halva resväskan!
 
Idag kunde jag även räkna ihop vad alla vaccinationer kostat mig inför denna resa. Jag har aldrig vaccinerat mig tidigare från något annat än det man fått när man var barn och i skolan.
 
Tyfoid, Menigokock, Gula febern, Hepatitt A och B, kolera och malaria. Slutnotan hamnade på 3719 kronor...

Kommentera här: