Farsan levererar!

Hej och godkväll mina kära läsare,
 
Jag hoppas er vecka har börjat bra, själv har dagarna flutit ihop sedan jag jobbat varje dag sedan i torsdags. Vägen mot Ghana blir kortare för varje dag och tempot har dragits ner en aning nu och checklistan börjar bli kortare och kortare. Däremot så har jag till min stora glädje märkt att jag får checka in 2 bagage á 23 kilo på planet, vilket ökar möjligheterna till att ta med så mycket grejer som möjligt att skänka där nere.
 
Men annars som rubriken lyder till detta inlägg vill jag hylla min pappa Jana, aka. Strummindude. Till min stora glädje har han på sitt vis funnit ett mycket trevligt sätt att donera pengar till insamlingsfonden.
 
Strummindude är artistnamnet han går under i samband med låtskrivar/producentutmaningen RPM Challenge. Han har skrivit, spelat och producerat alla låtarna på sina album som med åren har blivit en del. Du kan höra en del av låtarna på Spotify:
 
 
Strummindude  donerar nu 110% av intäkterna till biståndsorganisationen TANF i Accra, Ghana. En låt kostar bara 8 kronor, du skänker 1 euro. En hel platta kostar endast 40 spänn, du skänker 5 euro till insamlingen. Är det inte helt fantastiskt, så säg!
 
Du köper låtarna här:
http://strummindude.bandcamp.com/
 
För er som vill donera utan att få en låt på köpet går det lika bra via betterplace.org
 
 
Eller se fler insättningsalternativ i detta inlägg: http://minresaforlivet.blogg.se/2013/november/att-vara-tjatig-for-bra-orsaker.html .
 
Ha en helt fantastiskt kväll! Och glöm inte: DONERA MERA!
 
TANF Ghana

Kommentera här: